HTML

agyalapi irigy

Csak úgy írogatok. Szólj hozzá, ha akarsz, de ne légy trágár, mert azt kitakarítom.

Friss topikok

  • Péter Hantos: Gyönyörű vers.Sajnos aktuális.Iskolai tankönyvekben a helye!!! (2015.10.12. 06:37) Gyárfás Endre verse
  • Shalamoon: Tudom, hogy ettől nem tünnek el, de eddig az un. igazságszolgáltatás mindig a fasiszták mellé állt... (2009.07.10. 20:45) Magyar Gárda : KONYEC!
  • Shalamoon: @Kötöttségek nélkül: ezért másoltam, mert jobban nem tudom kifejezni: "Szijjártó Péter a gyászban ... (2009.04.27. 20:18) Ez olyan jó, hogy csak bemásolom:
  • Reckl_Amál: Azért az utóbbira ne vegyen mérget! Amerikai barátaink kétszer is megválasztották Busht, pedig háb... (2009.03.15. 12:47) Az istenadta nép...
  • Shalamoon: @sensimilla: Én a liberálist és a nemzetit nem állítanám ennyire szembe. Konkrét esetben lehet, h... (2009.02.27. 14:46) Lehet más?

Linkblog

2008.02.23. 22:51 Shalamoon

Hír vagy mocsok?

Nyomozást rendelt el a népszavazással kapcsolatos, Nyírbátor környéki voksvásárlásra utaló telefonok ügyében a rendőrség.

Veres János pénzügyminiszter országgyűlési képviselő-választási kampányfőnöke, Tóth Viktor nevében egy magántelefonszámról keresték meg a Nyírbátor környéki kisebbségi önkormányzati képviselőket, s olyan kérdéseket tettek fel nekik, amelyek "nem" voksok vásárlási szándékát sejtették.

A kampányfőnök szerint ilyen kérdés volt, hogy mennyi nem voksot tudnának produkálni a népszavazáson", illetve "mennyibe kerülnének ezek a szavazatok".

A szélsőjobboldali HÍR TV munkatársa felhívta a főkapitányság ügyeletét, és közölte, ő volt az, aki egy politikus nevében kisebbségi önkormányzati vezetőket hívott fel, és arra utalt, hogy szavazatokat vásárolna.
Állítása szerint az álnéven történő telefonálás egy oknyomozó riport része volt.

Ezeknek az aljas hazudozás, más lejáratása, bemocskolása az oknyomozó riport.

Hányok tőlük.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://shalamoon.blog.hu/api/trackback/id/tr40351910

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása