HTML

agyalapi irigy

Csak úgy írogatok. Szólj hozzá, ha akarsz, de ne légy trágár, mert azt kitakarítom.

Friss topikok

  • Péter Hantos: Gyönyörű vers.Sajnos aktuális.Iskolai tankönyvekben a helye!!! (2015.10.12. 06:37) Gyárfás Endre verse
  • Shalamoon: Tudom, hogy ettől nem tünnek el, de eddig az un. igazságszolgáltatás mindig a fasiszták mellé állt... (2009.07.10. 20:45) Magyar Gárda : KONYEC!
  • Shalamoon: @Kötöttségek nélkül: ezért másoltam, mert jobban nem tudom kifejezni: "Szijjártó Péter a gyászban ... (2009.04.27. 20:18) Ez olyan jó, hogy csak bemásolom:
  • Reckl_Amál: Azért az utóbbira ne vegyen mérget! Amerikai barátaink kétszer is megválasztották Busht, pedig háb... (2009.03.15. 12:47) Az istenadta nép...
  • Shalamoon: @sensimilla: Én a liberálist és a nemzetit nem állítanám ennyire szembe. Konkrét esetben lehet, h... (2009.02.27. 14:46) Lehet más?

Linkblog

2009.03.13. 08:47 Shalamoon

Az istenadta nép...

A Medián felmérése szerint a magyarok hetven százaléka úgy véli, egy évnél is hosszabb ideig tarthat a mostani gazdasági válság. Ezzel nem is lenne baj, attól félek, ezt jól érzékelik. No de a megkérdezettek 51 százaléka vélte úgy, hogy a Fidesznek van válságkezelő programja, amit az iskolai osztályozási rendszerben átlagban 3,1-esre értékeltek. És még tovább is van: ugyancsak 51 százalék tud a Reformszövetség válságkezelő javaslatairól, ezeket átlagosan 2,5-esre értékelik. Az MDF és az SZDSZ válságkezelő javaslatairól – melyek gyakorlatilag megegyeznek a Reformszövetség javaslataival – a megkérdezettek kevesebb mint egynegyede tudott.

Következtetéseim:

-       A nép megint azokban hisz, akik jelszavakat skandálnak, de semmi konkrétumot nem mondanak.
-       A hatalomhoz vezető út nem értelmes javaslatokkal, elszánt tenni akarással, csupán jó PR-ral van kikövezve.
-       Tényleg Európa legbutább népe él itt.

1 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://shalamoon.blog.hu/api/trackback/id/tr50999488

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Reckl_Amál · http://recklamal.blog.hu 2009.03.15. 12:47:54

Azért az utóbbira ne vegyen mérget! Amerikai barátaink kétszer is megválasztották Busht, pedig háborús agresszor, a Kyotói Egyezmény megakadáylozója, az USA csődbe kergetője. (Ma már tudjuk, a viláválság az ő lelkén is szárad.) A választók intelligenciája appellálni szép és önmagában logikus gondolat, csak sajnos naiv. Hiába vannak okos emberek, sajnos együttesen általában nem azok. Ez nem magyar sajátosság.

A többi igaz.
süti beállítások módosítása