HTML

agyalapi irigy

Csak úgy írogatok. Szólj hozzá, ha akarsz, de ne légy trágár, mert azt kitakarítom.

Friss topikok

  • Péter Hantos: Gyönyörű vers.Sajnos aktuális.Iskolai tankönyvekben a helye!!! (2015.10.12. 06:37) Gyárfás Endre verse
  • Shalamoon: Tudom, hogy ettől nem tünnek el, de eddig az un. igazságszolgáltatás mindig a fasiszták mellé állt... (2009.07.10. 20:45) Magyar Gárda : KONYEC!
  • Shalamoon: @Kötöttségek nélkül: ezért másoltam, mert jobban nem tudom kifejezni: "Szijjártó Péter a gyászban ... (2009.04.27. 20:18) Ez olyan jó, hogy csak bemásolom:
  • Reckl_Amál: Azért az utóbbira ne vegyen mérget! Amerikai barátaink kétszer is megválasztották Busht, pedig háb... (2009.03.15. 12:47) Az istenadta nép...
  • Shalamoon: @sensimilla: Én a liberálist és a nemzetit nem állítanám ennyire szembe. Konkrét esetben lehet, h... (2009.02.27. 14:46) Lehet más?

Linkblog

2009.04.27. 14:38 Shalamoon

Ez olyan jó, hogy csak bemásolom:

Szijjártó Péternek sikerült alászállnia
Uzsora a gyászban
Van a politikai tahóságnak egy szintje, amit talán akkor se kellene megengedni, ha a Fidesz hirtelen abba a különös helyzetbe kerül, hogy nincs mit mondania. Ha agyonlőnek egy embert, lesből, mint annyiszor mostanában, aki ráadásul cigány, mint annyiszor mostanában, egy település utolsó háza előtt, mint annyiszor mostanában, akkor megértem, ha a politikusnak már nincs mit mondania.
Ha én fideszes lennék, arról beszélnék, hogy van valami jelképes abban, hogy egy kisgyerek és az őt mentő apja után most éppen egy olyan munkásembert lőttek le, aki dolgozni indult. Kóka Jenő az életével pontosan azt bizonyította, hogy micsoda ocsmány dolog az előítéletesség, halálával meg azt, hogy az hova vezet.

Egy fideszes, aki nyilván kitűnő keresztény, ilyenkor mondja azt, hogy imádkozzunk együtt. És mondja ki, hogy ne aludjon senki nyugodtan, mert aki ma cigányt öl, az holnap bárkire – és főleg politikusra! – támad majd ugyanígy.

Mondjon valamit. Az se baj, ha kicsit demagóg, az se baj, ha csöpög az érzelemtől.

De hogy Szijjártó Péter kiáll, és azt meri mondani, hogy ennek a gyilkosságnak az az oka, hogy a kormányzók a gyilkosokkal cinkoskodva – nem akarják elfogadni az ő nagyszerű három csapás törvényüket... Mintha ezért a terrorgyilkosságért nem járna amúgy is életfogyt.

Meddig lehet itt országtragédiákon élősködve mocskolódni? Politikai tőke helyett politikai uzsorát szedni?

Ráadásul ilyeneket mond: „ha volt mersze a politika egyes elemeinek kiereszteni a palackból a szellemet, akkor most legyen ereje bocsánatot kérni a gyászoló családtól és a társadalomtól.”

Esküdni mernék, hogy nem arra a Fideszre gondol, amelyik politikussá nevelte Vona Gábort, Morvai Krisztinát, és eltűri maga mellett a Jobbikkal mutyizó Lezsák Sándort meg a gárda zászlóanyját, Wittner Máriát. A gyászban a nyomorúságban sem hülyülnek el annyira az emberek, hogy elfeledkezzenek az Orbán Viktorral fényképezkedő Bayer Zsolt bámulatos uszításairól.

Szijjártó Péter a gyászban is hiéna, a halandzsa szégyentelen nagymestere ismét sikeresen becstelenített. Most egy halottat hamis, szószátyár, üres beszéddel.
Andrassew Iván

1 komment · 1 trackback


A bejegyzés trackback címe:

https://shalamoon.blog.hu/api/trackback/id/tr841089334

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Kötöttségek nélkül 2009.04.27. 17:45:04

Na most van rajta sapka, vagy nincs?Ha van valami, ami kihoz a sodromból, az az álszentség. Márpedig ezt a FIDESZ mesterfokon műveli. Az általam amúgy nem igazán kedvelt Draskovics miniszter a Parlamentben a romagyilkosságokról beszélt: beszámolt a nyomoz…

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Shalamoon 2009.04.27. 20:18:22

@Kötöttségek nélkül: ezért másoltam, mert jobban nem tudom kifejezni: "Szijjártó Péter a gyászban is hiéna, a halandzsa szégyentelen nagymestere ismét sikeresen becstelenített."
süti beállítások módosítása