HTML

agyalapi irigy

Csak úgy írogatok. Szólj hozzá, ha akarsz, de ne légy trágár, mert azt kitakarítom.

Friss topikok

  • Péter Hantos: Gyönyörű vers.Sajnos aktuális.Iskolai tankönyvekben a helye!!! (2015.10.12. 06:37) Gyárfás Endre verse
  • Shalamoon: Tudom, hogy ettől nem tünnek el, de eddig az un. igazságszolgáltatás mindig a fasiszták mellé állt... (2009.07.10. 20:45) Magyar Gárda : KONYEC!
  • Shalamoon: @Kötöttségek nélkül: ezért másoltam, mert jobban nem tudom kifejezni: "Szijjártó Péter a gyászban ... (2009.04.27. 20:18) Ez olyan jó, hogy csak bemásolom:
  • Reckl_Amál: Azért az utóbbira ne vegyen mérget! Amerikai barátaink kétszer is megválasztották Busht, pedig háb... (2009.03.15. 12:47) Az istenadta nép...
  • Shalamoon: @sensimilla: Én a liberálist és a nemzetit nem állítanám ennyire szembe. Konkrét esetben lehet, h... (2009.02.27. 14:46) Lehet más?

Linkblog

2008.05.09. 08:10 Shalamoon

Taplóország

Ez az ország egyre élhetetlenebb. A fiataloknak csak azt tanácsolhatom, ha tudnak, meneküljenek. Tegnapról három eset.
***
Visszavonták az egészségügyi reformot, tapsolnak orvosok, betegek, politikusok. Hülyék! Elmesélem, mi volt tegnap:
Fél hétre rendeltek az Onkológiára. Pontos voltam, pár perccel előtte odaértem. Egy várakozó volt előttem, ennyi csúszás-gondoltam belefér. Jó negyedóra múlva vidám társaság érkezett egy idősebb férfi és különböző korú hölgyek. Hangosak, zajosak, ellenszenvesek. Hét után végre nyílik az ajtó és behívják…..nem, nem a következőt, hanem a hangoskodó, nemrég érkezett csűrhét. Közben jött még egy berendelt beteg, akit hatra hívtak, szintén ott várakozott. Magánbetegék 7.45-kor távoztak, a rendelés nyolcig tartott, és hárman ott vártunk. Rám teljes hét perc jutott adminisztrációval együtt. Ha magánbiztosítónál vagyok, panaszt tehetek és az orvossal közlik, még egy ilyen eset és szerződést bontanak vele és akkor teljes idejét a magánpraxisra fordíthatja. De sajnos marad az állami, a korrupt, az elmaradott. Gratulálok magyarok, megint marhák voltatok!
***
Olvasom az újságban, hogy ellenőrök megbüntettek egy fiatalembert, akinek mindkét karja hiányzik, és bár súlyos rokkantként jogosult ingyen utazni, de nem volt nála az erről szóló igazolás. A karjai sem voltak nála, de az ellenőröket ez nem érdekelte. A BKV illetékese közölte, az ellenőr helyesen járt el.
Az elmúlt években jártam Bécsben, Párizsban, Koppenhágában, Malmőben, Oslóban, de megfordultam a világ számos más nagyvárosában is. Azt a cirkuszt, amit nálunk csinálnak, sehol nem tapasztaltam. A metrónál kordon, az éjszakai járatokon gorillák, a földalattinál megállónként 4 ingyenélő.
És a fő célpontjuk a karnélküli nyomorék.
***
Navracsics Tibor Fidesz frakcióvezető beszámol öt évvel ezelőtti vacsorájáról Gyurcsány Ferencnél. Elmeséli, szar volt a kaja is, a hangulat is. Ez meglehet, de ha engem valahova vacsorára hívnak, és elfogadom, akkor utólag, főleg évekkel később nem kritizálom a nyilvánosság előtt. Most arról nem is beszélve, hogy a háziasszony szerint nem az volt a menü, amit ez a bunkó mondott és kétszer is szedett az ételből.
Az a baj, hogy ez a félművelt tahó két éven belül hatalomhoz fog jutni a társaival együtt, mert a népszerűségük csúcsokat dönt.
 
Ez jut nekünk:  korrupt orvosok, lélektelen ellenőrök, bunkó politikusok és még folytathatnám.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://shalamoon.blog.hu/api/trackback/id/tr79460909

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása