HTML

agyalapi irigy

Csak úgy írogatok. Szólj hozzá, ha akarsz, de ne légy trágár, mert azt kitakarítom.

Friss topikok

  • Péter Hantos: Gyönyörű vers.Sajnos aktuális.Iskolai tankönyvekben a helye!!! (2015.10.12. 06:37) Gyárfás Endre verse
  • Shalamoon: Tudom, hogy ettől nem tünnek el, de eddig az un. igazságszolgáltatás mindig a fasiszták mellé állt... (2009.07.10. 20:45) Magyar Gárda : KONYEC!
  • Shalamoon: @Kötöttségek nélkül: ezért másoltam, mert jobban nem tudom kifejezni: "Szijjártó Péter a gyászban ... (2009.04.27. 20:18) Ez olyan jó, hogy csak bemásolom:
  • Reckl_Amál: Azért az utóbbira ne vegyen mérget! Amerikai barátaink kétszer is megválasztották Busht, pedig háb... (2009.03.15. 12:47) Az istenadta nép...
  • Shalamoon: @sensimilla: Én a liberálist és a nemzetit nem állítanám ennyire szembe. Konkrét esetben lehet, h... (2009.02.27. 14:46) Lehet más?

Linkblog

2008.07.28. 10:59 Shalamoon

A tahóság pártsemleges

Ezt olvastam:
Ipkovich György szombathelyi polgármester a nyugat.hu című internetes oldal értesülése szerint fel kívánja bontani a város szerződését a T-Mobile telekommunikációs céggel, miután a vállalat súlyos erkölcsi aggályának adott hangot Fazekas Zoltán diszkoszvető olimpiai indulása kapcsán.

A városvezető a nyugat.hu-nak szombaton azt mondta: hétfőn megvizsgálja annak lehetőségét, hogyan lehet felbontani a T-Mobile-lal kötött szerződést, ha szükséges bojkottot hirdet Szombathely fő telefonszolgáltatója ellen.

"Tiltakozzon hasonlóan mindenki, aki úgy érzi: egy cégnek nincs joga megakadályozni, hogy a szombathelyi fiú induljon az olimpián. Nem azért vesz szolgáltatást Szombathely a telefoncégtől, hogy ő aztán az ebből is szerzett hasznát egy szombathelyi sportoló elleni harcra használja fel"

Ha azzal érvelne, hogy Fazekas ártatlan, akkor ha egyet nem is értenék, de legalább valamennyire elfogadnám. De nem, a baj csak az, hogy szombathelyi sportoló ellen emelték fel a szavukat. Azaz nem a tettei alapján ítélünk meg valakit, hanem a lakcíme vagy a születési helye szerint.

Nos egy ilyen seggfej ma Magyarországon polgármester lehet. Érezzük...

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://shalamoon.blog.hu/api/trackback/id/tr9589095

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása