HTML

agyalapi irigy

Csak úgy írogatok. Szólj hozzá, ha akarsz, de ne légy trágár, mert azt kitakarítom.

Friss topikok

  • Péter Hantos: Gyönyörű vers.Sajnos aktuális.Iskolai tankönyvekben a helye!!! (2015.10.12. 06:37) Gyárfás Endre verse
  • Shalamoon: Tudom, hogy ettől nem tünnek el, de eddig az un. igazságszolgáltatás mindig a fasiszták mellé állt... (2009.07.10. 20:45) Magyar Gárda : KONYEC!
  • Shalamoon: @Kötöttségek nélkül: ezért másoltam, mert jobban nem tudom kifejezni: "Szijjártó Péter a gyászban ... (2009.04.27. 20:18) Ez olyan jó, hogy csak bemásolom:
  • Reckl_Amál: Azért az utóbbira ne vegyen mérget! Amerikai barátaink kétszer is megválasztották Busht, pedig háb... (2009.03.15. 12:47) Az istenadta nép...
  • Shalamoon: @sensimilla: Én a liberálist és a nemzetit nem állítanám ennyire szembe. Konkrét esetben lehet, h... (2009.02.27. 14:46) Lehet más?

Linkblog

2009.06.19. 08:52 Shalamoon

Megtisztítva

Többezer ember érezte úgy, hogy részt kell vennie azon a rendezvényen, ahol jelképesen megtisztították a Duna-parton lévő holokauszt emlékmű cipőit, melyekbe előzőleg újnácik disznólábakat tettek.

Sokan ott voltak, még úgy is, hogy feltehetően jobboldali megrendelésre két másik rendezvényt is szerveztek előző napra. Jelen volt sok ismert személy, de természetesen nem volt ott a Fidesz Sólyomja, ő csak megbízói rendezvényeire jár el. Sokan vélik úgy, az emlékmű meggyalázása után nem szabadott volna hallgatnia. Egy igazi elnök esetében ez így igaz, de a jelenlegi teljesen hiteltelen ember megszólalása nem oszt és nem szoroz.

A fő, hogy volt rendezvény, volt ott sokezer tisztességes ember, aki meg nem akart ott lenni, az nem is hiányzott.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://shalamoon.blog.hu/api/trackback/id/tr541194822

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása