HTML

agyalapi irigy

Csak úgy írogatok. Szólj hozzá, ha akarsz, de ne légy trágár, mert azt kitakarítom.

Friss topikok

  • Péter Hantos: Gyönyörű vers.Sajnos aktuális.Iskolai tankönyvekben a helye!!! (2015.10.12. 06:37) Gyárfás Endre verse
  • Shalamoon: Tudom, hogy ettől nem tünnek el, de eddig az un. igazságszolgáltatás mindig a fasiszták mellé állt... (2009.07.10. 20:45) Magyar Gárda : KONYEC!
  • Shalamoon: @Kötöttségek nélkül: ezért másoltam, mert jobban nem tudom kifejezni: "Szijjártó Péter a gyászban ... (2009.04.27. 20:18) Ez olyan jó, hogy csak bemásolom:
  • Reckl_Amál: Azért az utóbbira ne vegyen mérget! Amerikai barátaink kétszer is megválasztották Busht, pedig háb... (2009.03.15. 12:47) Az istenadta nép...
  • Shalamoon: @sensimilla: Én a liberálist és a nemzetit nem állítanám ennyire szembe. Konkrét esetben lehet, h... (2009.02.27. 14:46) Lehet más?

Linkblog

2008.02.04. 08:06 Shalamoon

Miért rosszabb a jobb?

Például mert pofátlanabb. Szombaton az operabáli ellentüntetésre lopakodtak be terjeszteni undorító rasszista eszméiket. Szerencsére hamar lehurrogták őket. Például mert hazug. Azt állítják, a mostani egészségügyi rendszer jó. Persze az már az emberek butasága, hogy elhiszik, miközben mindenki órákig tud mesélni rémisztő kórházi, orvosi rendelői történeteket.

Érdekes, mennyire nem gondolkodnak a népek. Össze kell hasonlítani egy régi állami éttermet egy mai magántulajdonúval, vagy egy üzletet, áruházat. Emlékezzünk, milyen volt az állami telefontársaság és milyen a helyzet most. Vagy meg kell nézni, milyen a színvonala mindennek, ami un. közösségi tulajdonban maradt? Közlekedés, köztisztaság, távfűtés, stb. Ezek után hogy hihetik azt, hogy rossz lenne, ha az egészségügy is üzleti alapon működne? Persze az orvosok nem tarthatnak majd magánpraxist állami pénzen, a nővérek nem hordhatják haza a kaját a betegek elől, viszont, ha nem végzik el a dolgukat, kirúgják őket, a műtétek színvonala nem a hálapénztől fog függeni. Olyan nagy baj ez?

Például mert rosszat akarnak. Az 1940-es évek végének kommunista taktikáját alkalmazzák, melynek lényege: a cél szentesíti az eszközt. Sztrájkot szerveznek, értelmetlen népszavazást indítanak, tönkre tesznek mindent, csak hogy az ország minél szarabb helyzetben legyen és így véletlenül se veszíthessenek harmadszor is a választásokon.

A mostani vasutas sztrájk pl. teljesen indokolatlan, a vasúti dolgozók a teljesítményükhöz képest túl vannak fizetve. A sztrájk, amit persze a jobboldal szervez fű alatt, leginkább a kispénzű, vonattal munkahelyre bumlizó kisembereket sújtja, a gazdagabbak kocsival járnak.

Lesz nekünk valaha tisztességes, nyugati értelembe vett konzervatív politikai pártunk?  Kéne!

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://shalamoon.blog.hu/api/trackback/id/tr84324088

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása