HTML

agyalapi irigy

Csak úgy írogatok. Szólj hozzá, ha akarsz, de ne légy trágár, mert azt kitakarítom.

Friss topikok

  • Péter Hantos: Gyönyörű vers.Sajnos aktuális.Iskolai tankönyvekben a helye!!! (2015.10.12. 06:37) Gyárfás Endre verse
  • Shalamoon: Tudom, hogy ettől nem tünnek el, de eddig az un. igazságszolgáltatás mindig a fasiszták mellé állt... (2009.07.10. 20:45) Magyar Gárda : KONYEC!
  • Shalamoon: @Kötöttségek nélkül: ezért másoltam, mert jobban nem tudom kifejezni: "Szijjártó Péter a gyászban ... (2009.04.27. 20:18) Ez olyan jó, hogy csak bemásolom:
  • Reckl_Amál: Azért az utóbbira ne vegyen mérget! Amerikai barátaink kétszer is megválasztották Busht, pedig háb... (2009.03.15. 12:47) Az istenadta nép...
  • Shalamoon: @sensimilla: Én a liberálist és a nemzetit nem állítanám ennyire szembe. Konkrét esetben lehet, h... (2009.02.27. 14:46) Lehet más?

Linkblog

2008.04.06. 11:47 Shalamoon

BKV-sztrájk: amikor kilóg a lóláb

Riport a TV-ben az egyik szakszervezeti(?) vezetővel a sztrájkról. Kérdi a riporter, hogy ha valaki a Blaha Lujza térről el akar jutni a Margit hídhoz, mivel tud menni? A vezetőcske cinikus mosollyal válaszolt: taxival.
Nos apróságok mutatják meg, mi is a lényege a dolgoknak. ha ez az akció valóban a BKV alkalmazottaiért, jobb fizetésért, munkakörülményekért, munkahelyek megtartásáért folyna, akkor nem ez lenne a hozzáállás. Akkor a tahóci a BKV dologozói nevében kérte volna az utazóközönség megértését és támogatását, és kifejtette volna, hogy bár ez mindenkinek nehézségeket fog okozni, siker esetén mindenki nyerhet az ügyön. Ezt mondta volna, ha tényleg igazi érdekképviseleti megmozdulásról lenne szó.  De itt más a történet. A jobboldali pártok a színfalak mögött szervezik az akciókat, hol gazdákkal, hol vasutasokkal, most meg a BKV szakszervezeteivel. A cél nem jobb fizetés, nem jobb közlekedés, hanem a káosz, az ország minél rosszabb állapotba süllyesztése azért, hogy aztán Orbán Viktor a haza megmentőjeként léphessen színre.
 Abban is biztos vagyok, hogy  a nyilatkozó életében nem utazott még villamossal és holnap is a szakszervezeti tagok pénzéből vett autóval fog flangálni, és ha van fattya, azzal viszi majd iskolába. Hányok ezektől...

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://shalamoon.blog.hu/api/trackback/id/tr88413375

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása