HTML

agyalapi irigy

Csak úgy írogatok. Szólj hozzá, ha akarsz, de ne légy trágár, mert azt kitakarítom.

Friss topikok

  • Péter Hantos: Gyönyörű vers.Sajnos aktuális.Iskolai tankönyvekben a helye!!! (2015.10.12. 06:37) Gyárfás Endre verse
  • Shalamoon: Tudom, hogy ettől nem tünnek el, de eddig az un. igazságszolgáltatás mindig a fasiszták mellé állt... (2009.07.10. 20:45) Magyar Gárda : KONYEC!
  • Shalamoon: @Kötöttségek nélkül: ezért másoltam, mert jobban nem tudom kifejezni: "Szijjártó Péter a gyászban ... (2009.04.27. 20:18) Ez olyan jó, hogy csak bemásolom:
  • Reckl_Amál: Azért az utóbbira ne vegyen mérget! Amerikai barátaink kétszer is megválasztották Busht, pedig háb... (2009.03.15. 12:47) Az istenadta nép...
  • Shalamoon: @sensimilla: Én a liberálist és a nemzetit nem állítanám ennyire szembe. Konkrét esetben lehet, h... (2009.02.27. 14:46) Lehet más?

Linkblog

2009.08.03. 12:08 Shalamoon

Korrupció az alkotmány ünnepén

Idén augusztus 20-án nem leszek Magyarországon. Amiről írok, nem azért zavar, mert engem hátrány ér.
Annak idején diák koromban kezdtem eljárni a tüzijátékot nézni a Duna partjára. Akkoriban haverok csoportosan mentünk, némi borral felszerelkezve. Később már a gyerekeimet vittem el. A hely egyre kevesebb lett, egyre több a lefoglalt terület. Ami az idén történik, az viszont már túllép minden határt, amit a jóízlés elvisel.

E-mailben kínálnak jegyet a tüzijáték és hozzá kapcsolódó koncertek megtekintésére. Vannak olcsó (2750-Ft-os) jegyek is, de a jobb helyekre már 8250 Ft a helyár és a csúcs bizony 27500 Ft. Annak idején a lépcsőről ingyen nézhettük a légibemutatót majd a tüzijátékot, ma fából ácsolt, semmivel sem kényelmesebb helyről, összekötve valami gagyi koncerttel vagyonokért. A probléma az, hogy a tüzijátékot nem a Budapesti Rakparty nevet viselő rendezvény szervezője fizeti, hanem mi adófizetők. Hogy aztán eladják, ki tudja, kinek a hasznára.

A Fővárosi Önkormányzat korrupt urai megint elvettek valamit a maguk gazdagodására.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://shalamoon.blog.hu/api/trackback/id/tr951285794

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása