HTML

agyalapi irigy

Csak úgy írogatok. Szólj hozzá, ha akarsz, de ne légy trágár, mert azt kitakarítom.

Friss topikok

  • Péter Hantos: Gyönyörű vers.Sajnos aktuális.Iskolai tankönyvekben a helye!!! (2015.10.12. 06:37) Gyárfás Endre verse
  • Shalamoon: Tudom, hogy ettől nem tünnek el, de eddig az un. igazságszolgáltatás mindig a fasiszták mellé állt... (2009.07.10. 20:45) Magyar Gárda : KONYEC!
  • Shalamoon: @Kötöttségek nélkül: ezért másoltam, mert jobban nem tudom kifejezni: "Szijjártó Péter a gyászban ... (2009.04.27. 20:18) Ez olyan jó, hogy csak bemásolom:
  • Reckl_Amál: Azért az utóbbira ne vegyen mérget! Amerikai barátaink kétszer is megválasztották Busht, pedig háb... (2009.03.15. 12:47) Az istenadta nép...
  • Shalamoon: @sensimilla: Én a liberálist és a nemzetit nem állítanám ennyire szembe. Konkrét esetben lehet, h... (2009.02.27. 14:46) Lehet más?

Linkblog

2008.10.13. 11:35 Shalamoon

Tréning

 

A múlt héten két napos tréningen voltam Lajosmizsén a Gerébi kúrián.
Gyönyörű időben, tényleg nagyszerű körülmények közt folyt az okosodás. A hely nem olcsó, de valóban alkalmas arra, hogy hasznos és eredményes oktatás, tréning, csapatépítés folyjon.
Több cég is igénybe vette a létesítményt, a különböző termekben, de a szabadban is folyt a munka.
Egy cég alkalmazottai lógtak ki a sorból. Napközben őket nem nagyon láttuk, de délután lovasbemutatón vettek részt, estére lefoglalták a borozót, cigányzenekar húzta hajnalig, a pincérek egymásnak adták az ajtót, volt ott minden, mi szem-szájnak ingere.
Hajnali fél háromkor többen ébredtek fel részeg ordibálásukra és aki reggel egy kis jakuzzival akarta felfrissíteni magát, már fél hétkor látta a cég dolgozóit kómásan támolyogni.
Melyik cég lehet, amelyik ennyit költ a dolgozói kikapcsolódására? Amelyik nem vár el tanulást, tréninget, hanem csak evést, ivást, dorbézolást? Talán valamelyik multi? Esetleg egy jól menő hazai magánvállalkozás? Lehet, hogy egy most betörni készülő ázsiai cég? Nem, nem, egyik sem. A pólójukon büszkén viselték a cég logóját: APEH

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://shalamoon.blog.hu/api/trackback/id/tr82711316

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása