HTML

agyalapi irigy

Csak úgy írogatok. Szólj hozzá, ha akarsz, de ne légy trágár, mert azt kitakarítom.

Friss topikok

  • Péter Hantos: Gyönyörű vers.Sajnos aktuális.Iskolai tankönyvekben a helye!!! (2015.10.12. 06:37) Gyárfás Endre verse
  • Shalamoon: Tudom, hogy ettől nem tünnek el, de eddig az un. igazságszolgáltatás mindig a fasiszták mellé állt... (2009.07.10. 20:45) Magyar Gárda : KONYEC!
  • Shalamoon: @Kötöttségek nélkül: ezért másoltam, mert jobban nem tudom kifejezni: "Szijjártó Péter a gyászban ... (2009.04.27. 20:18) Ez olyan jó, hogy csak bemásolom:
  • Reckl_Amál: Azért az utóbbira ne vegyen mérget! Amerikai barátaink kétszer is megválasztották Busht, pedig háb... (2009.03.15. 12:47) Az istenadta nép...
  • Shalamoon: @sensimilla: Én a liberálist és a nemzetit nem állítanám ennyire szembe. Konkrét esetben lehet, h... (2009.02.27. 14:46) Lehet más?

Linkblog

2009.02.25. 07:52 Shalamoon

Merre tartunk?

Nem én mondom, hanem a Az Európa Tanács fajgyűlölet- és intolerancia-ellenes bizottsága: „Miközben a cigányellenes és az antiszemita írások és beszédek száma megszaporodott, alig van lehetőség a törvény erejével lecsapni az elkövetőkre….a kormány ezzel kapcsolatos igyekezete… megbukott az Alkotmánybíróságon….”Kiragadott részletek egy diplomatikusan megfogalmazott országjelentésből. Magyarra lefordítva: Magyarország egyre fasizálódó ország, mely rasszista, a Horthy rendszert visszasíró szélsőjobboldali erők kezében van. Ezek az erők elsősorban az igazságszolgáltatásba épültek be, erős bástyájuk az Alkotmánybíróság, amelyet ebbeli céljaiban támogat egykori elnökük, a jelenlegi köztársasági elnök., segíti őket a félfasiszta FIDESZ kádereivel feltöltött ügyészség és a rendszerváltozáskor szintén hasonló beállítottságú emberekkel felduzzasztott bíróság.

Az eredmény:

"Az első lövés Csorba Róbertet érte, a szíve alatt öt sörét hatolt a mellkasába. Kisfia, Robi hátában 18 sörétet találtak az orvos szakértők. Kislányát, Biankát négy sörét érte az oldalán, így ő súlyos sérülésekkel, de túlélte a támadást - közölte a lappal a nyomozás egy névtelenséget kérő illetékese."

 

1 komment · 2 trackback


A bejegyzés trackback címe:

https://shalamoon.blog.hu/api/trackback/id/tr74964514

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Kötöttségek nélkül 2009.02.25. 13:01:59

Hétköznapi rasszizmusEgy jó időre ez lesz az utolsó posztom, ami a cigánysággal foglalkozik, aztán témát váltok, aki olvasta az előző két írásomhoz fűzött kommenteket, megérti, hogy miért. Nagytöbbségük teljesen igazolta azt az országjelentést, amely szer…

Trackback: Szombatblog 2009.02.25. 12:05:41

Romaügyi illúziók ellenSajnos a jelenlegi politikai klíma a kérdés kezelésére különösen kedvezőtlen. Sok tekintetben különböző kultúrák együttéléséről van itt szó, ahol az előrelépés négyéves ciklusokban nemigen mérhető. A mai magyar politikai kultúra vis…

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Shalamoon 2009.02.25. 12:17:18

Remélem világos, nem csupán a cigánykérdésről írtam. Feketék, cigányok, kínaiak, zsidók, románok, szlovákok más más módon, de céltáblái az erősödő fasizmusnak.
süti beállítások módosítása