HTML

agyalapi irigy

Csak úgy írogatok. Szólj hozzá, ha akarsz, de ne légy trágár, mert azt kitakarítom.

Friss topikok

  • Péter Hantos: Gyönyörű vers.Sajnos aktuális.Iskolai tankönyvekben a helye!!! (2015.10.12. 06:37) Gyárfás Endre verse
  • Shalamoon: Tudom, hogy ettől nem tünnek el, de eddig az un. igazságszolgáltatás mindig a fasiszták mellé állt... (2009.07.10. 20:45) Magyar Gárda : KONYEC!
  • Shalamoon: @Kötöttségek nélkül: ezért másoltam, mert jobban nem tudom kifejezni: "Szijjártó Péter a gyászban ... (2009.04.27. 20:18) Ez olyan jó, hogy csak bemásolom:
  • Reckl_Amál: Azért az utóbbira ne vegyen mérget! Amerikai barátaink kétszer is megválasztották Busht, pedig háb... (2009.03.15. 12:47) Az istenadta nép...
  • Shalamoon: @sensimilla: Én a liberálist és a nemzetit nem állítanám ennyire szembe. Konkrét esetben lehet, h... (2009.02.27. 14:46) Lehet más?

Linkblog

2009.02.14. 11:31 Shalamoon

Terjessze minden jóérzésű ember!

 

A Magyar Demokratikus Charta nyilatkozata
a Fidesz gyalázatos viselkedéséről a veszprémi gyilkosságot követően

A Fidesz elnöksége újabb demokratikus határt lépett át akkor, amikor közleményében a Veszprémben történt szörnyű gyilkosságnak etnikai színezetet kívánt adni, és a roma kisebbséggel hozza összefüggésbe a történteket. Hazugság, hogy Magyarországon az elmúlt években drámain emelkedett a brutális bűncselekmények száma, és alaptalan a vád, hogy a kormány nem akarja garantálni az emberek életének, családjának és vagyonának biztonságát. Nemtelen politikai hisztériakeltés azt állítani, hogy itt bárki is "etnikai alapon próbálja mentegetni az elkövetőket", hiszen senki ilyesmivel nem próbálkozott. Felelős állampolgárok arra próbálták felhívni a közvélemény figyelmét, hogy nem tehetünk felelőssé egy egyébként is kiszolgáltatott kisebbséget néhány elvetemült bűnöző tetteiért. Meggyőződésünk, hogy jó érzésű honfitársaink velünk együtt elutasítják a kisebbségellenes indulatkeltést, jelenjen meg az akár újságírók szennyirataiban, akár párttestületek közleményeiben.

Bauer Tamás   Fleck Zoltán   Vásárhelyi Mária   Vitányi Iván
a Magyar Demokratikus Charta szóvivői

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://shalamoon.blog.hu/api/trackback/id/tr77942429

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása